Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı yönetim kurulu başkanı Yahya Ülker, yönetim kurulu üyeleri Murat Ülker ve İbrahim Taşkın ile birlikte, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı İsrafil Kışla da yer aldı.
VAKIF FAALİYETLERİ PAYLAŞILDI
Ziyaret sırasında, vakfın faaliyetleri, vizyonu ve gelecek planları hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Heyet, Bakan Tekin’in öneri, yönlendirme ve tavsiyelerini dinledi.
“YEMEKTE DENGE” PROGRAMINA DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Görüşmenin sonunda, vakıf tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürütülen ve milyonlarca çocuğa ulaşan “Yemekte Denge” programına verdiği desteklerden dolayı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e teşekkür edildi. Ziyaret, nazik kabulleri ve misafirperverliği dolayısıyla Bakan Tekin’e iletilen teşekkür ile sona erdi.





