Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi, saha içindeki mücadele kadar tribünlerde yaşananlarla da dikkat çekti. Karşılaşmayı izlemek için Kadıköy’deki Ülker Stadı’na gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

TEPKİLER TRİBÜNDEN YÜKSELDİ

Stadyuma giriş yaptığı sırada birçok taraftar tarafından yuhalanan ve ıslıklanan Acun Ilıcalı, beklenmedik protestoyla karşılaştı. Tepkiler tribünlerin farklı noktalarından organize şekilde yükselirken, bazı taraftarlar seslerini yüksek şekilde dile getirdi.

Beşiktaş'ta seçim günü Beşiktaş'ta seçim günü

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Tepki anlarına ait görüntüler kısa sürede sosyal medya platformlarında yayılırken, konu hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı. Ilıcalı’ya yönelik protestonun nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, olay gündemde geniş yer buldu.

YÖNETİME TEPKİLER SÜRÜYOR

Maç boyunca Fenerbahçe yönetimi de taraftarların hedefi oldu. “Yönetim istifa” ve eski başkan Aziz Yıldırım lehine yapılan tezahüratlar, Kadıköy tribünlerinde sık sık duyuldu. Protestolar, maç sonucu ve yönetim politikalarına karşı oluşan memnuniyetsizlikle ilişkilendirildi.