Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertlilerde harekat erken başladı. Teknik direktör Ersun Yanal da golcü konusunda tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Tecrübeli hoca; Samatta, Jong, Morelos ve Onuachu'dan birinin alınmasında ısrarcı.

Alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan gelecek yılın kadrosu için harekete geçti.

MBWANA SAMATTA |

Doğum tarihi: 13.12.1992
Doğum yeri: Tanzanya
Pozisyon: Forvet
Boy: 1.80
Oynadığı takımlar: Mazembe, Genk

Sarı-lacivertliler, şampiyonluğu hedeflediği 2019-20 öncesi transfer çalışmalarına erken başladı.

İddialı bir şekilde, "Gelecek sezon şampiyon F.Bahçe" diyen teknik direktör Ersun Yanal, istediği isimleri yönetime bildirdi.

LUUK DE JONG

Doğum tarihi: 27.08.1990
Doğum yeri: Hollanda
Pozisyon: Forvet
Boy: 1.88
Oynadığı takımlar: Graafschap, Twente, M'Gladbach, Newcastle United, PSV

Tecrübeli hocanın, listesindeki 4 isimden birinin alınmasında ısrarcı olduğu öğrenildi.

YANAL'IN ADAMLARI!

Ersun Yanal'ın listesinde ilk sırayı Mbawa Samatta alıyor.

Genk formasıyla bu sezon rakip kalecilerin kabusu olan 26 yaşındaki Tanzanyalı futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2021'de bitiyor.

ALFREDO MORELOS

Doğum tarihi: 21.06.1996
Doğum yeri: Kolombiya
Pozisyon: Forvet
Boy: 1.80
Oynadığı takımlar: Medellin, Helsinki, G.Rangers

Samatta'nın ardından PSV'nin 28 yaşındaki yıldızı Luuk de Jong, Glasgow Rangers'ın gözdesi Alfredo Morelos ve Midtylland'ın 2.01'lik devi Paul Onuachu listede bulunuyor.

PAUL ONUACHU

Doğum tarihi: 28.05.1994
Doğum yeri: Nijerya
Pozisyon: Forvet
Boy: 2.01
Oynadığı takımlar: Vejle, Midtjylland

Ersun Yanal, takımlarının gol yükünü çeken bu isimlerden birine yeni sezon öncesi imza attırılmasını planlıyor.

Editör Hakkında