banner10

Onur Ünlü: 'Korkuyorum, saldırıya uğrayabilirim'

Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 20 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi nedeniyle, sosyal medyada hakarete vetehditlere maruz kaldığını söyleyip savcılığa başvurdu: Saldırıya uğrayabilirim.

Onur Ünlü: 'Korkuyorum, saldırıya uğrayabilirim'

Onur Ünlü, kendisine yöneltilen tehdit içerikli ifadeler nedeniyle savcılığa şikayette bulundu.

"26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ile ilişkim nedeniyle sosyal medyada hedef haline getiriliyorum" diyen Ünlü, "Torunun yaşındaki kızla berabersin, sübyancı' diyerek hakkımda linç kampanyası düzenleniyor" ifadesini kullandı.

Sabah Gazetesinin haberine göre; Ünlü, "Söz konusu eleştiriler, küçük düşürücü küfürler; itibarıma, haysiyetime yönelik ağır ithamlar. Bu yüzden halk bana karşı öfkeyle yaklaşıyor. Fiziksel bir şiddete maruz kalabilirim" diyerek 61 sosyal medya kullanıcısından şikayetçi oldu.

ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlendi. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı.  Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır. 
16 Şubat 2015 tarihinde yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı Beş Kardeş dizisinin ilk bölümü Kanal D'de yayınlanmıştır. 
2015 Yılının sonlarına doğru vizyona giren yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin senaryosunu da yazdı. 

Filmografisi 
1999 Deli Yürek Senarist 
Oyuncu (Umur) 
Televizyon dizisi 
2004 İstanbul Şahidimdir Senarist Televizyon dizisi 
2004 Görünmez Adam Senarist Televizyon dizisi 
2004 Kalbin Zamanı Senarist
2005 Körfez Ateşi Senarist Televizyon dizisi 
2005 Beşinci Boyut Yönetmen 
Senarist 
Televizyon dizisi 
2006 Polis Yapımcı, yönetmen, senarist İlk sinema filmi Aday—Uluslararası İstanbul Film Festivali Altın Lale Ödülü 
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yönetmen Ödülü 
Aday—Yeşilçam Ödülleri İlk Film Ödülü 
2006 Sırça Köşk Senarist Televizyon dizisi 
2007 Çocuk Yönetmen 
senarist 
2007 Kör Aşık Senarist Televizyon filmi 
2008 Nerede Kalmıştık Yönetmen Televizyon dizisi 
2008 Gazi Senarist Televizyon dizisi 
2008 Büyük Buluşma Senarist Televizyon dizisi 
2008 Güneşin Oğlu Yönetmen, senarist
2009 Kısa'ca Ramazan: Kamil İnsan 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner8

banner19

banner6

banner17